SKHUEN

A Tisztánlátó

books image

A világhírű szlovák TISZTÁNLÁTÓ könyve.

A szerző félelmetes, de szívszorító történetei az életből.

Engedje magát behúzni a titokzatos világba és megtudhatja hogyan működik, és hogyan segítik más dimenziók lényei.

A könyv megrendelésével megkapja a közvetlen kommunikáció kizárólagosságát a tisztánlátó személlyel, aki még mindig munkája elkötelezett.


Tisztelt Ovasó,
Csabai Izabella vagyok, tisztánlátó.

Amikor Horvátországban a magyar lelki értékű kiadott könyvek között az elsô könyvem nyerte meg az első díjat elhatároztam, hogy folytatom, összegyűjtöm a horrort átélő egyszerű emberek félelmetes vagy paranormális élményeit..

Az embereknek lelkük is van, sebezhetőek, senki sem vigasztalja őket. Őrületes szenvedéseken mennek át.Önmagamról tudom, mikor 33 éves szeretett férjem tragikusan elhunyt és a sors áldozata lett hamarosan a 27 éves fiam is.

Kutatni kezdtem a túlvilág törvényeit. A legfelsőbb hatalom segített, 16 országba juttatott el sámánokhoz, látnokokhoz, indiai gurukhoz. Még a Sydney - Ausztráliai Bankstown-i ezoterikai központba is bekerültem.

40 évet, életem 80 százalékát töltöttem mások problémáival, kurzusokkal, találkozásokkal, ezotériai világ fesztiválokon, UFO kongresszusokon vettem részt. Magától jöttek a felső hatalom segítő kezei, mindig megjelent ajtómban magától az a személy, aki az élet felhőkarcolójában jó pár lépcsővel feljebb juttatott. Köszönöm Istennek ezt a lehetőséget! Többet kaptam a sorstól, mint más egyszerű ember kap a világtól.

Életem keserű volt, de a lelki nívóm felkerült. Fájó szívvel figyelem a milliomosok őrületes nagy lelki szegénységét, pénz elég nekik, nincs más követelményük.

Politikusok, filmsztárok egyszerű szenvedők titkaikat ismerem. Az én életem a 40 éves működésem alatt sokszor volt életveszélyben, de mindig az utolsó percben megjött a segítség. Csak hinni kell, kérni sem kell, ők tudják mikor kell a segítség.

Életünk minden perce követve van, büntetve vagy megjutalmazva, érdemünk szerint. Sokan az Istentől eltántorodnak, ha fiuk, leányuk, párjuk hirtelen fiatalon meghal. Az Isten a szeretet leghatalmasabb energiája, sosem ölhetne. Az elhalálozásokat a fekete energiák beavatkozása okozza. Ezen fekete energiák a 7 dinasztiák sorsának a bűneit hozzák össze.

A családfánk bűneit vezekeljük. Önmagam 14 előző életembe voltam visszatéritve hipnózis segitségével. Tehát nem hihetem azt, hogy nincsenek régi életeink. A buddhizmus az életem része mivel mindennapi levelező és lelki társam Ceyloni, Sri lanka szigetéről származik, a fővárosi kolostor a munkahelye. Igazán hisznek a felsőbb hatalomban. Nap mint nap az okos telefon nyujtotta lehetoségeket kihasználva követem a kolostor összes ceremóniáját, mozzanatát. Remélem a jövőben a személyes, szíves meghívásnak is eleget fogok tudni tenni. Mesébe illően becsületes emberek. Ott mindenki átéli régmult életeit. Ezért a lelki megnyugvásomat csakis ezen regressziós visszatekintésnek köszönhetem. Minden életből áthozzuk régi családtagjainkat, gyermekeinket, szerelmeinket, mivel karizmatikusan tartozunk egymáshoz.

Félelmetes, hogy mi mindent tapasztalhatunk ezen visszatéréseinkről. Megéltem miért imádom a rizst, nem a krumplit, miért szeretem a kék, lila és ciklámen, rózsaszín színeket. Minden ember áthozza lelke fejlettségét, csak más testet öltünk, más helyzetben teljesítjük karmánk követelményeit. Mivel személyes kapcsolatom van a Dalai láma Dharoszalai Központ egyik lámájával, (több közös fellépésünk is volt együtt), oly kérdések megválaszolása volt a jutalmam, mitől más ezoterikusok csak álmodnak. A kettes könyvben írom le, milyen romantikus úton hozott össze a sors a Dalai Láma orvosával, és ezen tibeti barátommal. Az én sorsomban nincsenek véletlenek, minden másodperc előre meg van írva. Hogy hogyan is zajlik ez?? - az új könyvemben leírom Önöknek.

Megtanították velem a Sors eddig még senki által nem felfedezett vagy idézett numerológiai kódjait. Ráadásul megtanították a betűk sorsdöntő hatalmát is.

Már az aurájából tudom ki Ön, belül, egészséges, becsületes vagy hazug, kegyetlen vagy összetört. Elég a születésünk pontos napja, már tudom miben él, milyen sors vár önre. Ha születésnapomon anyám felett állt volna valaki, aki érti a numerológiai táblák hatalmához, az meg tudta volna mondani anyámnak, hogy :
Izabella tisztánlátó lesz.

Tragikus táblázatban ott áll a numerológiai kódom, a tisztánlátás. Sokan azt hiszik, ha valaki megszorítja kezünket, az már jós, tisztánlátó. Ez tévedés és életveszélyes, mert ha halott a lelke, lehet az gyilkosöngyilkos szelleme is.Átveheti az ön szeretett,elvesztett családtagja nevét és az On halálát is okozhatja.

Ahogy mondtam az AKASHA krónikában csak azon egyének vannak felkészítve a tisztánlátói szintre, akik születésüknél ki lettek erre a küldetésre választva. Nekem ezt megadták, de ahogy halott férjem állítja csak 3 ezreléke a földnek kapta ezt a küldetést.
A tudatlanság több embert a halálba küldhet. Köszönöm Istennek ezt a lehetőséget, ezt a tudást. Nem éltem fájdalmas életemet hiába. és ha felkínálnak könnyű miliókkal teli életet, sem cserélném el. De sajnos csak halálunk után tudjuk értékelni az itteni földi szenvedéseink értékét. Rengeteg új eset lesz levetítve következő könyvemben is hiszen 2001-ben jelent meg az első könyvem, azóta rengeteg súlyos eseményt kellett megoldanom. Egy érdekes esettel búcsúzom a kedves olvasóktól, egy kis előzetes a jövőbeli írásaimból.

Egy fiatal huszonéves kislány üldögélt sírva az ajtóm előtt, várta, majdcsak beengedem. Zokogott, édesapját temette pár nappal azelőtt. Csak 58 éves volt, hirtelen halál, szívinfarktus. Nagyon szép viszonyuk volt, ő volt az apa gyöngyszeme. 30 éves fiú testvére Scvájcban dolgozott, rogton értesítették a temetés hejszínérol. A kisleány már korán reggel kinyitotta a ravatalozót, ahol papája csendben feküdt. Egymaga állt a papa holtteste felett, mikor az ajtónál megjelent testvére. A fiú köszöntötte hugát és a koporsó másik felére állt, édesapja fejéhez. Odahajolt édespja arcához, el akart köszönni tőle, mikor egy őrületes energia megragadta és a huga szeme láttára az ajtóig repítette. A rémülettől egy perc alatt megőszült a fiú, másnapra az összes haja ki hullott. A kislány igy eljott hozzám, tudni akarta mi ez a gyűlölet. Tudta, hogy az édesapja és bátyja kozott oly jó kapcsolat sosem volt, de ekkora let volna a gyűlölet?!

Halott férjemen keresztül apja azt üzente neki hogy az utolsó összetűzésük okozta korai halálát. Pedig nem így folyik a sors törvénye. Időnk mikor kell elmenni előre meg van egy filmvásznon írva. A kozmosz akarata! A Krónika a kozmosz információs központjának van nevezve. Sorsunk ugyanazon körülményeit, karmáit másodpercre pontosan naponta százezrek kaphatják meg. Karmájuk szerint, ki milyen sorsot érdemelt, a 7 dinasztia bunei alapján.

Igyekszem maradék életem továbbra is az emberiségnek szentelni, segíteni teljes szívemből. A fájdalom összes színtjén átmentem. Sokszor felteszem a kérdést a felsőbb hatalomnak : - van olyan karma a földön, amit nem küzdöttem volna végig?

A Facebookon minden szenvedő megtalál...

Tiszta szivből kívánok Boldog 2020

Csabai Izabella

Ár: 17 €

ISBN: magyar könyv(978-80-972481-2-3)

ISBN: szlovák könyv(978-80-972481-1-6)

Oldal szám: magyar 266, szlovák 233

Kötés: kemény, fényes

Nyelv: szlovák, magyar

Kiadás éve: 2019

Kiadó - EULINE


*Megrendelésének végösszege az országválasztástól függ.

*A vásárlás csak utánvéttel lehetséges .

*A megrendelését a hét minden napján kézbesítjük.

*A könyvet jelenleg magyar és szlovák nyelven tudja megvásárolni.


Megbízás

EUR
menes mini logo

Mi a MENES?

Könyv ár:

alap ár:
mennyiség:

Szállítási ár:

szállítási ár:

MENES Adomány:

teljes adomány:


Rendelési ár:

teljes: